Budoucnost Strážnicepoučeni z historie, chceme i nadále tvořit lepší budoucnost
Město Strážnice si podle nás zaslouží novou jednotnou tvář

Město Strážnice si podle nás zaslouží novou jednotnou tvář

Tušíme, že některým z Vás, bude toto téma připadat poněkud malicherné, zvláště ostatními, na první pohled mnohem závažnějšími tématy. I tak ale… Myslíme si, že by se naše město mělo začít konečně prezentovat jednotnějším stylem, než jak je tomu doposud.

Většina propagačních materiálů a tiskovin, městská webová prezentace, nebo i třeba jen reklamní předměty, jsou dnes v podstatě co kus to originál. Nic je esteticky nespojuje. A to zkrátka není ideální situace. Všechny uvedené prvky (a i mnohé další) by měly již na první pohled působit jednotným dojmem, aby bylo hned na první pohled patrné, že propagují jedno a to samé město – město Strážnici.

Dle nás je tedy třeba vytvořit zcela novou grafickou identitu obsahující, nejen logo města, které by doplňovalo stávající erb, ale také další jednotící vizuální prvky a ty pak promítnout do veškeré vizuální komunikace. Ano, je to běh na dlouhou trať. Ale jen tak může naše město postupně budovat svou značku, své dobré jméno, na které by mohlo být náležitě hrdé.

Připojit se do diskuze

Budoucnost Strážnice